Koffie bij de Coffeepot

De “Daily Dish” is een “Flat White” koffie met “Carrot Cake”

Tijdens de road trip van Paihia beach naar Orewa beach (Nieuw Zeeland) namen we een koffie pauze. We stopten bij de Coffeepot. De Coffeepot is een weg restaurant langs de weg en heeft een klein souvenir winkeltje en een restaurant gedeelte met een grote variatie in koffies maar ook kleine lekkernijen. Het is mogelijk om zowel binnen als buiten koffie te drinken. De Coffeepot heeft namelijk een aantal tafels en stoelen binnen en buiten in de tuin.

The ‘Daily Dish” is een “Flat White” koffie & “Carrot Cake” (wortelen taart). Koffie bij de Coffeepot wordt mooi opgediend en smaakt goed. De “Flat White” smaakt hier meer als een “Latte Macchiato” dan een “Cappuccino”. De koffie wordt namelijk met meer melk geserveerd. De “Carrot Cake” is zacht en niet te zoet, prima in balans en heerlijk bij een kopje koffie.

IMG_3284

Advertisement