New Zealand!

Eindelijk gearriveerd aan de andere kant van de aardbol…New Zealand!

Eerste indruk; New Zealand is net een groot Natuur Reservaat vol met prachtige wilde bloemen, planten en bomen. Het eten en de koffie is van hoog kwaliteit en de mensen zijn erg vriendelijk.

Omdat het eten en de koffie zo heerlijk is zal ik vanaf nu een blog schrijven over de “Daily Dish”

De koffie in New Zealand is boven verwachting goed. Er zijn overal koffie bars waar de “Kiwis”, zo noemt men de lokale bevolking, super lekkere koffie serveren. Ik heb nog geen een kopje koffie gehad die vreselijk was.

De koffie op deze foto heet een “Flat White”. Een Kiwi adviseerde me (omdat hij wist dat ik van koffie hou) om dan eens een “Flat White” te proberen. Het smaakt als de “Cappuccino” de koffie is erg sterk, een nespresso met melk. De “Flat White” is heerlijk om mee te beginnen bij het ontbijt. Je krijgt je shot met sterke koffie, maar gezien de vroege morgen zacht met een scheutje melk. Overal waar ik tot nu toe ben gekomen wordt de “Flat White” zo mooi geserveerd als op deze foto. Love it! ❤

Advertisement