Restaurant Fabers

Oog voor detail & vol van smaak

Bij binnenkomst valt ons meteen op dat er een groot mooi tafel is opgedekt met een speciale menu kaart. Fabers heeft op elk detail gelet. Het mooie servies, verse bloemen en de prachtige glazen die we eerder zagen bij ons eerste bezoek. Prachtig om te zien!

Het eten is net zo lekker, zoals het eruit ziet. Er was geen één gerecht dat niet aan onze verwachtingen voldeed. Aanraders: De worst was heerlijk stevig en mooi dun gesneden, waar halen zie die toch vandaan?! De kreeftensoep ofwel de Bisque de Homard was vol van smaak en niet te zout zoals bij de meeste restaurants. De kreeft was wel wat kleiner dan we hadden gehoopt maar wat was het heerlijk! Degenen die de Rundercarpaccio hadden en de tournedos hadden gegeten, hebben er zoveel complimenten over gemaakt dat deze zeker op de “to eat” lijst staat.

Een dikke 10 voor Fabers, voor zowel de styling van het restaurant, de opmaak van het eten, het eten zelf als de service!

Advertisement