De perfecte Kerstrui

Dit jaar hebben we besloten om het anders te doen dan anders met de kerstdagen…

Uiteraard gaan we het niet anders doen met het eten. Het eten blijft heerlijk en lekker veel zodat we er lang van kunnen genieten! Wat we dan anders gaan doen? We gaan met zijn allen een kerstrui te dragen! Je weet wel, zo eentje in het rood, groen of blauw met bijvoorbeeld een sneeuwpop of kerstboom.

We namen hiervoor een kijkje in de levendige winkelstraten van Rotterdam. Blijkbaar was ons idee niet zo gek, want wat blijkt? Wat een hoop winkels met mooie kersttruien! o.a. bij Urban Outfitters, H&M, maar de mooiste truien zagen we bij Pull & Bear. Bij Pull & Bear hebben ze een heel collectie met kersttruien voor vrouwen maar ook mannen.

Wij zijn geslaagd! We zullen er lekker warm bij zitten met zijn allen rond de kerstdagen.

Mocht je ook een kerstrui zoeken en in de winkels niets kunnen vinden? Kijk ook eens online!

Christmas shopping in Rotterdam 😍 #rotterdam#christmasshopping#dutch#lifestyle#shoppahollic

A photo posted by tiennetje (@tiennetje) on

Bestand 13-12-15 21 28 38

Bestand 13-12-15 21 36 26 Bestand 13-12-15 21 35 58

Advertisement