How to chic Alkmaar…? Met Fabers!

De opening van Fabers Alkmaar was een succes!

Wat een mooie pand hebben deze twee eigenaren uitgekozen. Een prachtig oud monumentaal pand in Alkmaar. Wat een oud stoffig museum was, dat door niemand meer werd bezocht, is nu een super chic en trendy restaurant geworden! Een mooie aanwinst voor Alkmaar die steeds hipper en trendier wordt. Prachtig om te zien dat zoveel mooie details van het oude gebouw nog steeds bewaard kan blijven zodat we er allemaal nog van kunnen genieten. Nu verwerkt met super chic trendy details.

Het restaurant heeft drie sfeervolle zalen, elk prachtig chic aangekleed. Bij binnenkomst, na de hal kom je in een zeer sfeervolle ruimte met prachtige elementen (bogen) van het oud monumentale pand. Hier zit je al gelijk goed. Een gezellige bar met aan de andere kant van de ruimte, een open keuken waar de chefs druk aan het koken zijn, prachtig om te zien.

De eigenaren hebben oog voor detail, naast het prachtig oude monumentale pand is er tot op de puntjes hard gewerkt om een chic uitstraling te krijgen. Van het meubilair tot het service, bestek maar ook de prachtige outfits van het personeel… Ik kan me voorstellen dat zij het met trots dragen.

De uitstraling is er, nu nog het eten proeven! Er staat al een reservering van mij voor over twee weken. Uiteraard zal ik verslag uitbrengen. Er schijnt wel een all you can eat component in het menu te zitten. Naar horen zeggen zal dit alleen het garnituur zijn. Ik ben niet dol op all you can eat eetgelegenheden. Ik hoop dan ook dat dit niet het totale chic concept naar beneden haalt. Maar hierover meer over twee weken!

Mmmm 😍😋 scroppino #fabersalkmaar#restaurantfabers#scroppino#dutch#gezelligheid#fabers#alkmaar#howtochic

A photo posted by tiennetje (@tiennetje) on

How to chic at fabers #alkmaar#gezellig#howtochic#fabers#restaurantfabers#fabersalkmaar#dutch

A photo posted by tiennetje (@tiennetje) on

Advertisement