Trendy & comfortabel outfit

Er zijn van die dagen dat je echt alleen maar iets comfortabels wil dragen. Maar de straat op gaan of zelfs naar je werk gaan met een sweater en een legging? Dat is natuurlijk niet de bedoeling (in ieder geval is dit “not done” niet in mijn werkomgeving). Zoek voor deze gevallen iets comfortabels, maar dat toch trendy is!

Dit is één van mijn comfy & trendy outfits

Eén van mijn favorite vesten, is die van Les Petites .. Paris, een Frans merk. De vest is groen met wat rood en heerlijk warm! Ik heb het gevonden  bij shopping centre One Nation, vlakbij Parijs. Ik hou van deze vest omdat het me heerlijk warm houdt, als het buiten koud is. Op sommige dagen is het zo koud dat een blazer me niet warm kan houden. Het enige wat ik dan wil is de dikste trui aandoen. Aangezien dit “not done” is in mijn werkomgeving, biedt deze vest dan echt een uitkomst

De vest past goed bij deze trendy maar comfortabele zwarte broek van Weekday stores, een Zweeds merk. De stof voelt fantastisch aan op de huid! De details van de broek is goed te zien als je daarboven een elegant witte blouse draagt. Een rode blouse past weer heel goed bij de vest. De broek is een lang model, ik heb zelf de broek onder bij de enkels ietwat naar boven getrokken zoals je op de foto’s ziet.

http://instagram.com/p/ycvz1KN3Jk/?modal=true

http://instagram.com/p/yeUKHEN3Pk/?modal=true

Waar te koop?

Warm en comfortabele vest van Les Petites .. Paris | Zwart en trendy broek van Weekday Stores (nu ook in Rotterdam) | Wit elegante blouse van Zara

Advertisement