Unieke kleding items en schoenen in je kledingkast

I hou ervan om unieke kleding en schoenen te kopen. Items die ik nog niet in mijn bezit heb

In het verleden bestond mijn kleding kast alleen maar uit zwart en donkerblauw. Telkens als  ik mijn kleding kast opende, had ik het gevoel dat ik geen kleding of schoenen had. Je zou denken dat het dan makkelijk is om er iets uit te halen en aan te doen. Maar het tegendeel is waar

Een heel, heel lange tijd geleden adviseerde Operah Winfrey in één van haar shows hoe je je kleding kast het best kan organiseren. Dit door alle kleding met dezelfde kleur naast elkaar te hangen. Op deze manier heb je in één opslag inzichtelijk hoeveel kleding je überhaupt heb van één en dezelfde kleur. Je zult versteld staan en zonder enige twijfel zul je de eerst volgende keer dat je gaat shoppen, je uiterste best doen om een ander kleur te kiezen!

Telkens als ik nu ga shoppen, onthoud ik dat ik alleen nog maar gelimiteerde plek heb in mijn kleding kast, om te vullen met unieke kleding items en schoenen. Dus, ik mag alleen items kopen dat ik nog niet bezit

De items welke ik selecteer, zijn items dat goed bij me passen. Zowel passen op het lichaam (fysiek) als passen bij mij als persoon (style). Ik heb niet het lichaam van een model, dus er zullen ongetwijfeld kleding en schoenen zijn welke een model prachtig staat, maar mij weer niet. Koop geen kleding en schoenen die een ander mooi staat maar jou niet. Alleen omdat je wil hebben wat een ander heeft of omdat het in is.

Het materiaal oftewel de stof dient van hoog kwaliteit te zijn, zodat ik er nog lang van kan genieten. Ook dient de stof lekker te zitten, zodat ik de kleding of schoenen ook graag draag

Naast de style en materiaal van kleding en schoenen kijk ik ook naar de kleur. Ik heb in het verleden zoveel zwart en donker blauw gekocht dat ik nu deze kleuren het liefst vermijd. Echter een enkele keer als ik toevallig een super mooi en uniek donkerblauw/zwart kleding stuk of schoenen tegenkom welke ik beslist moet hebben, dan koop ik ze uiteraard gewoon. Je kan maar een keer je geld uit geven dames en heren, spendeer het wijs!

Advertisement